Skip to content

Actueel

Nieuwsberichten

Feestelijk bouwmoment en rondleidingen

Op 21 februari werden de bouwwerkzaamheden korte tijd stilgelegd. De bouwvakkers werden met een lekker frietje bedankt voor alle inspanningen tot nu toe. En voor toekomstige gebruikers en andere betrokkenen waren er rondleidingen door de Multifunctionele Sport Accommodatie (MFSA).

Nieuwsberichten

Bouwjournaal #3

In het 3e bouwjournaal vertellen (bestuurs)leden van SV De Braak over hun toekomst in de MFSA en een buurtbewoonster deelt haar kijk op de nieuwe campus.

Nieuwsberichten

Winterse taferelen op De Braak

Fotograaf Dave van Hout maakte deze week een rondje over de bouw die lag bedekt onder een dun laagje sneeuw. Dit leverde prachtige winterse taferelen op.

Nieuwsberichten

Geslaagd openingsweekend zwembad

We kunnen terugkijken op een geslaagd openingsweekend. Wethouder Harrie van Dijk heeft het zwembad officieel geopend! Op 15 en 17 december waren er allerlei festiviteiten.

Nieuwsberichten

Slimme Campus en ASM

Campus De Braak wil toonaangevend zijn op het gebied van technologie in combinatie met beweging. Dit doet zij met Athletic Skills Model (ASM) en de Slimme Campus. Lees meer over wat deze concepten inhouden en wat de voordelen zijn.

Nieuwsberichten

Opening zwembad De Braak

Op zondag 17 december 2023 wordt zwembad De Braak officieel geopend door wethouder Harrie van Dijk. Aansluitend is er een Open dag (12.00-17.00u).