Skip to content
Adam, Isis, Puck, Sterre en Manal
Adam, Isis, Puck, Sterre en Manal in het nieuwe Dr. Knippenbergcollege

Reactie Knip-leerlingen na 'sneak-peak over de nieuwbouw

Bijna vakantie! Dat betekent het afscheid van de huidige school. Het nieuwe Dr. Knippenbergcollege is bijna klaar. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de laatste afwerking en inrichting. Na de zomervakantie gaan op 6 september de deuren van de nieuwe school weer open. En op 7 september worden de leerlingen welkom geheten.  De opening wordt in oktober uitgebreid gevierd.

Een aantal leerlingen nam alvast een kijkje.

 

Hier een aantal reacties:

Manal Bergharbi (havo 4): “Ik was erg benieuwd naar de nieuwe school en vond het er alleen van buiten al super uitzien. Binnen is het zelfs nóg mooier. Ik kan niet 1 specifiek ding benoemen, omdat alles geweldig is. Ik kijk er naar uit om mijn laatste jaar in de nieuwbouw door te gaan brengen!”

Adam Omari (vwo 4): “Wat een fantastisch gebouw. Modern, vrolijk, open. Ik ga er straks met plezier naartoe. De afdelingen van de talentgebieden vind ik heel mooi. En waar we straks pauzeren, in die grote lichte ruimte, kijken we uit over de voetbalvelden. Erg gaaf.”

Sterre van den Berg (havo 4): “Ik was helemaal verbaasd op het moment dat ik binnenkwam, het was zo licht en mooi. In tegenstelling tot onze huidige school, die wat donker is, vind ik het bij de nieuwe school heel fijn dat het zo’n chille sfeer heeft.”

Puck Lambert (havo 3): “Ik vond de nieuwbouw er van buiten al mooi uitzien, maar binnen is het nóg mooier. Vooral het Vorm & Media-gedeelte maakte indruk, met zes studio’s en super veel ruimte. Op 6 september beginnen we hier en ik kijk daar nu al naar uit.”

Isis Reusken (vwo 5): “Toen ik de nieuwbouw binnen kwam, kreeg ik enorm veel energie. De ruimte, het licht en de mooie doorkijk naar het dak maken dat het gebouw tot leven komt. Ik kijk er enorm naar uit om hier volgend jaar les te krijgen!”