Skip to content

Uitnodiging informatieavond 27 mei

Op donderdagavond 27 mei worden de omwonenden en de gemeenteraad bijgepraat over de vooruitgang en ontwikkelingen op Sportpark De Braak. In samenwerking met de partners heeft de gemeente een Voorlopig Ontwerp voor de Campus De Braak laten ontwikkelen. Ook is ondertussen het Voorlopig Ontwerp van het Zwembad klaar. Alle ontwikkelingen op De Braak zullen we op deze avond presenteren. U kunt de informatieavond online volgen op donderdagavond 27 mei van 18:30 tot 19:45 via de volgende link: helmond.raadsinformatie.nl/live. Aanmelden hiervoor is dus niet nodig.

Naast de presentatie van de ontwerpen kunt u deze avond vragen stellen. U kunt uw vragen nu al aan ons doorgeven per mail campusdebraak@helmond.nl dan houden we daar rekening mee.

Tijdens de online bijeenkomst kunt u ook vragen stellen door deze te mailen naar bovenstaand mailadres. We zullen zoveel mogelijk vragen proberen te beantwoorden op 27 mei. Op alle overige vragen zullen we schriftelijk reageren en op de website kunt u later alle vragen en antwoorden terugvinden.

U kunt ons volgen via Facebook: www.facebook.com/campusdebraak

We hopen u 27 mei digitaal te mogen verwelkomen op deze informatiebijeenkomst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle vorderingen