Skip to content

Inloopbijeenkomst op maandag 15 april

In 2024 is Sport- en beleefcampus De Braak klaar. Voordat het zover is moet er nog veel gebeuren.
De eerste bouwactiviteiten komen in zicht.

Zo starten we in april met de aanleg van eerste twee nieuwe kunstgrasvelden op de plek van de voormalige velden van Oranje Zwart. En gaat eind dit jaar de bouw van de nieuwe school voor het Dr.-Knippenbergcollege van start.

Leerlingen van basisschool De Goede Herder uit Helmond lopen over het terrein van Campus de Braak

In het kader van deze eerste bouwactiviteiten, organiseren we een inloopbijeenkomst op maandagavond 15 april in de Business Club van Helmond Sport. Omwonenden, verenigingen/bedrijven op/om De Braak en andere belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 18.00 en 20.00 uur binnen te lopen. Medewerkers van gemeente Helmond en OMO Scholengemeenschap Helmond beantwoorden vragen en geven informatie over onder meer:

  • De bouwwerkzaamheden, bouwroutes en planning op korte termijn
  • De fasering op langere termijn
  • Het ontwerp van het nieuwe Dr.-Knippenbergcollege
  • Het proces om te komen tot een ontwerp voor de nieuwe multifunctionele sportaccommodatie en de inrichting van de buitenruimte

U ben van harte welkom om tussen 18.00 en 20.00 uur binnen te lopen. Wellicht zijn er onderwerpen of vragen die u wilt bespreken tijdens de bijeenkomst? U kunt deze nu al aan ons doorgeven per mail: campusdebraak@helmond.nl dan houden we daar rekening mee.

Volgt u Campus De Braak al op Facebook?www.facebook.com/campusdebraak