Skip to content

Bouwontwikkelingen

De komende jaren wordt er hard gewerkt om De Braak om te toveren tot een groene, open campus. De aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden, die in augustus 2019 werden opgeleverd, zijn het eerste tastbare resultaat. Eind 2019 ging de schop in de grond voor de bouw van het nieuwe 

Dr. Knippenbergcollege. De school wordt in september 2021 in gebruik genomen. Tegelijkertijd wordt gewerkt aan de plannen voor de multifunctionele sportaccommodatie (MFSA) en het zwembad. Actueel  bouwnieuws vind je hieronder:

Updates aanleg veld 7

Op woensdag 6 juli is de aanleg van veld 7 gestart. De aannemer is op dit moment volop bezig met de werkzaamheden.

Update aanbesteding realisatie MFSA

Woensdag 20 juli is de inschrijvingsfase voor de aanbesteding voor de realisatie van de Multifunctionele Sportaccomodatie (MFSA) op Sport- en Beleefcampus De Braak in Helmond gestart.

Update bouw zwembad

Met de onthulling van het bouwbord door wethouder Harrie van Dijk en Mark Westra, directeur van bouwer OLCO, kwam het nieuwe zwembad op Campus De Braak al een stap dichterbij. Inmiddels is de bouwplaats ingericht en zijn de funderingspalen geboord.

Multifunctionele kunstgrasveld opgeleverd​

Vorige week dinsdag is het multifunctionele kunstgrasveld opgeleverd. Op dit veld is het mogelijk verschillende soorten (school)sport te beoefenen. Dat komt door de bijzondere belijning.