Skip to content

Presentaties informatieavond 27 mei

Op donderdagavond 27 mei werden omwonenden, belangstellenden en de gemeenteraad bijgepraat over de voortgang en ontwikkelingen rond  Multifunctioneel Sportcentrum De Braak.  Deze avond werden er 3 Voorlopige Ontwerpen gepresenteerd; die voor Campus De Braak, de buitenruimte en het zwembad. De informatieavond was alleen online te volgen en werd goed bezocht.

Impressie buitenruimte Campus de Braak
Rondom de multifunctionele sportaccommodatie komt een running track en gedeeld pad voor voetgangers en fietsers

Er werd ook een inkijkje gegeven in het nieuwe Dr. Knippenbergcollege.

Er werd 317 keer ingelogd door belangstellenden om mee te kijken. 

Voorafgaand en tijdens de bijeenkomst werden er vragen gesteld. De vragen hebben we gebundeld en voorzien van een antwoord. Deze krijgen een plek op deze website.

Wilt u de hele bijeenkomst terug kijken, incl toelichting door architecten en vragen? Dat kan vanaf 28 mei, 23 uur via helmond.raadsinformatie.nl.

 

En nu?

Er ligt dus een mooi pakket aan Voorlopige Ontwerpen. Hoe gaat het verder in het proces? Nu gaan de partners samen met de gemeente kijken hoe de ruimtes ingevuld moeten worden. Bijv. waar komen de kranen, de afvoer, elektra. Dat wordt natuurlijk ook financieel nagerekend. Doel is om in oktober een Definitief Ontwerp te hebben.

Altijd op de hoogte?

Wilt u op de hoogte blijven van de ins en outs van dit project? Bekijk dan regelmatig deze website of volg Campus de Braak op www.facebook.com/campusdebraak.
En wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt u van ons regelmatig relevant nieuws over de voortgang en ontwikkelingen, zo in uw mailbox!